sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Yövuorot ohitse. Olin ensimmäistä kertaa itse yövuorossa yksin. Kyllähän se hieman jännitti kun ollut vasta 2kk koeajalla. No, 2 kk päästä olen vakiotyöntekijä :)
Pitäisi alkaa lukemaan lääkelasku tenttiin taas kerran. Ja mä kun luulin, että kun koulusta pääsee niin lääketentit on ohitse, ja paskan marjat :D
En oo saanu vielä aikaiseksi lukea, kun on ollut niin työntäytteistä tää viikko... enemmän iltavuoroa ja yötä. Eipä oo oikein ollut motivaatiota taas alkaa pänttään niitä päähän. ^^
Onneks noi materiaalit on näköjään power point esityksiä, niitä on mukavampi lukeakkin.
Sain nukuttua muutaman tunnin yön jälkeen, sen jälkeen aloitettiin murun kanssa kattomaan Täydellisten naisten viimeistä kautta, ja pakko myöntää, että tämä viimeisin kausi on kyllä kaikista noista jännin. Oikein erikoisjännä! O.O Harmi, kun sitä ei enään tehdä, kerta kaikkiaan loistava sarja!
Tuli käytyä pitkästä aikaa myös Kangasalan huudeilla. Kirpputori on mitä parhain siellä! Lentolan kirppis ilmeisesti nimeltään? Sieltä löytyy kyllä aina jotain! Nytkin löytyi kärryllinen tavaraa...
Siellä olisi ollut myynnissä sellainen ihana tähtilipasto, jossa luki jotakin laatikoiden kohdalla. Mutta hinta oli yli reippaasti yli 100e... huh, 50e olisin voinut siitä pulittaa. Onhan se sentään kirpputori!
On monesti jäänyt hienot paidat ostamatta kun maksaa jotain 8-15e kpl ja sillä hintaa saat esimerkiksi Henkka maukalta tai Gina tricosta uuden paidan, ja se on tosi!
Tänään on ollut niin ihana ilma, että se on saanut kyllä paremmalle tuulelle sekä virkeä olokin vaikka koko yö tulikin valvoiltua työn merkeissä.
Btw, kirpulta löytyi 2 ihanaa taulua, täytyy ottaa jossain vaiheessa kuvaa niistä, ilmeisesti tauluissa on Marilyn Monroe, miesten keskellä yllätys yllätys. Se on kyllä harvainaisen kaunis nainen! Kerään jonkin verran Marilyn tavaraa, aina kun osuu jotain hienoa kohdalle...
Harmittaa kun haluaisin kerätä niitä Iittalan muumi mukeja, mutta kun miettikää kirpputorillakin ne maksaa 10e! jos jollakin on myynnissä halvalla niitä niin voisin ostaa useanmankin! Mitä järkee ostaa muumi mukeja kirpulta kympillä jos ne kaupassakin maksaa tällä hetkellä noin 10e???
No, kaippa mä joku päivä saan kerättyä koko sarjan, sois suurin haaveeni. Toivottavasti se ei jää haaveeksi koska en ole saanut ensimmäistäkään mukia keräiltyä.
Jassoo, sitä vois varmaan alkaa tekeen ruokaa paremmalle puoliskolle ja itselleni.
Ja menussa tänään: Perunamuusi sekä mausteiset lihapullat ;>

JEE! viikko taas vierähtänyt ja tulee Once upon a time, son myös todella hyvä sarja. Pitäisi alkaa katsomaan joskus sitä Falling Skyes sarjaa, vai mikä sen nimi oli? Mutta kun palkka tulee, täytyy ostaa tuon olipa kerran ensimmäinen tuotantokausi... Sekä Pasilan viimeinen kausi ja salkkareiden seuraava dvdboxi, ilmeisesti ens kuussa tulevat myyntiin ainakin netissä niin puhutaan.


Ajattelin, jos tänä vappuna tekis itse vähän simaa. Vitsi son kyllä niin hyvää ja munkki! Paitsi varjelen nyt hampaitani, enkä syö kun yhden ;) Saas nähä pääseekö töiltä käymään vappu torilla. :) Pitää ostaa taas 5eurolla Hello Kitty vappu pallo :DDD
Btw, meillä on autossa Hello kitty wunder paumi XD!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille apinoille ^^
Sinisteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti