maanantai 22. huhtikuuta 2013

Maanantai ystävän parissa :)

Heräsin aamulla taas ukon kellon soittoon ja ajattelin, murrr, miksi munkin pitää herätä tuohon kamalaan pirinään :D Ei saa edes vapaapäivinä nukkua kello kuutta pidempään... No onneksi mä saan sen jälkeen aina jonkun tunnin kaksi kummiskin unen päästä kiinni. Joskus neljäkin tuntia.
Kuukauden päästä olisi taas lääkelaskuja ja lääketeoriaa luvassa. Juuri kun luulin, että tenttistressit olis ohitse niin paskan marjat... XD
Ajattelin lähteä käymään vapaapäivän kunniaksi vanhalla työpaikallani kampaamossa. Onhan siitä ainakin puolitoista vuotta kun siellä viimeksi piipahdin. Kieltämättä jännitti mennä tyttöjä katsomaan, mutta samanlaisia ihania huumorintajuisia ihmisiä hekin olivat vieläkin :)
Täytyisi käydä useamminkin heitä katsomassa, oikein mieli piristyi kun sai nähdä vanhoja tuttuja!
Ostin Tigin uutuus shampookin

Sekä löysin äidilleni Paul Mitchellin Instant moisture Daily Daily Treatmentin. Maksoihan se 28e mutta mun ja  äidin hiuksille on tosi vaikea löytää hyviä tuotteita. Pirkka shampoot ei tule kuuloonkaan! :D
Sitten ostin Four reasons sarjan hiuspuuterin sekä silver mist hopeasuihkeen, jota entinen työkaverinin suositteli kovasti. Hän myös suositteli suolasuihketta, josta en ollut kauheasti kuullut. Onko joku koittanut sellaista? 
Haluan kyllä todella nähdä mitä eroa on kun tämän saa suihkutettua suoraan juuren, ja mulla on ollut kaupan hiuspuuteri joka on ollut purkissa mistä kaadetaan, niin suuret ovat odotukset, kyllä tälle tuotteelle :) 
Tänään ajattelin pitkästä aikaa laittaa hiukseni kun menen miehen kaverin vaimokkeen kanssa kahvittelemaan ;>
Tämä on kuulemma hyvä keltaisuuden poistossa :) Oon tullut ihan vainoharhaiseksi, luulen aina että tukkani on keltainen, toivottavasti tämä auttaa asiaa. 

Sitten kävin kaverillani kylässä, ja näin hänen ystäväänsä samalla. Hänellä on aivan ihana koira. Ja kerroin ystävälleni, etten ole koskaan nähnyt koiran ja ihmisen välillä olevan noin hyvää luottamussuhdetta kuin heillä oli. Ihailtavaa! 
Sen jälkeen menime kiinalaiseen syömään, jossa otin vakioannokseni: Sipulikanaa chilikastikkeessa. Ja ei ole kyllä se paikka hinnoilla pilattu ateriani(joka oli siis iso) maksoi 6,90e 
Hinnat tuolla vaihtelevat viidestä eurosta ylöspäin. Ja jälkkäri on vaan pari euroa. 

Sitten illalla oli kyllä perhosia vatsassa! Lähdin ekaa kertaa ajamaan omalla autollani liikenteeseen! kyllä jännitti :o 
Onneksi hengissä selvittiin. Mutta liikennevalot tuottavat kyllä vielä ongelmia mulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti