sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

So busy week

En ole ehtinyt ollenkaan kirjoittaa kun on ollut 5 päivää niin kiirettä töissä. Ja ollut kaikkea tekemistä ennen ja  töiden jälkeenkin.
No eilen oltiin paremman puoliskon kanssa jäähallin kirpparilla tekemässä löytöjä. Löytyi Magic Bullet sekoitin 3 eurolla, tosin osia puuttui. Raastin osa... Halpa kun mikä ja vielä toimiikin ;>
Sitten uuteena löytyi Salad Chef  25e. Se maksaa ihan sikana uutena. ETTÄ SE OLI TODELLINEN LÖYTÖ :)

Vielä olisi mahdollisuus saada Yves Rocherilta oliko se nyt -30% alennus joka tuotteesta. Hmm, tekis mieli hakea vielä tää ripsari. Se maksaa muistaakseni 12e normaalista ja siitä saisi tuon alennuksen. Yksi parhaista ripsiväreistä. 


Voi että, Sauna open airissa olisi kyllä hyvä setti tarjolla 9.6. Hardcore superstar ja CRASHDIET. Vitsi että, oon niin tykästynyt tuohon jälkimmäiseen, ettei mitään rajaa! Kunnon Rock"n"rollia!
Koska Lumous on jotenkin liian goottimainen festari meikäläiselle. Ja onhan tyylikin tässä vuosien varrella muuttunut. Muistan sen Sinin vielä jolla oli pinkki irokeesi jonka rakas ystäväni leikkasi minulle kun olimme molemmat humaltuneet :D Mutta hyvää jälkeä siitä tuli :D Hmm, ei taida olla siitä keesistä kuvaa mulla missään, mutta tässä taitaa olla yks kuva, missä on violetti shokkiväri päässä. Taitaapi olla Directionsin rose red. 

Muuttuu violetista pinkiksi muutaman kk päästä ainakin mun päässä. Siksi hauska kokeiltava, jos haluaa vaihtelua hiuksiinsa! ;D
Tänään parturiin siistiytymään monen vuoden jälkeen :) Pitää pistää kuvaa uudesta tukasta sitten kun tulen^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti