maanantai 13. huhtikuuta 2020

Mihin uskon

Uskot yhteisön voimaan

Olet sen tyyppinen ihminen, joka on aina muiden saatavilla. Se tekee hyvää myös itsellesi: nautit saadessasi viettää aikaa muiden ihmisten parissa, auttaa muita ja viihtyä heidän seurassaan. Uskosi koostuu rakkaudesta, yhdessäolon voimasta ja/tai luotettavuudesta ja avuliaisuudesta.

Uskot nautintoon ja hyvään oloon

Olet nautintoa ja elämäniloa arvostava ihminen. Sen sijaan, että ärsyyntyisit elämän rasittavista ja varjoisista puolista, sallit itsellesi mukavamman elon: aistit auringon hyväilyn ihollasi ja tuulen henkäyksen hiuksissasi. Haluat kokea ympäristöäsi tietoisena ja valppaana, huvitella, antautua joutilaisuuteen ja/tai elää tasapainossa itsesi ja maailman kanssa.

Uskot itseesi

Yksi jumalistasi olet sinä itse – eikä tämä ole negatiivisesti tarkoitettu. Luotat itseesi, vahvuuteesi ja suorituskykyysi. Pyrit aktiivisesti löytämään mahdollisuutesi sekä toteuttamaan ja kasvattamaan niitä. Tutkit innostuneena ja itsenäisenä maailmaa ympärilläsi. Yksi tai useampi seuraavista periaatteista on sinulle erityisen tärkeä: henkilökohtainen kasvu, vapaus, haastavuus, ainutlaatuisuus, mielikuvitus, suorittaminen, vaikutusvalta ja maailman ymmärtäminen.

Uskot yhteiskunnalliseen vastuuseen

Ovatko Edward Snowden ja Mahatma Gandhi sankareitasi? Kenties. Joka tapauksessa uskot siihen, että elämässä on kyse ennen kaikkea vastuun ottamisesta – omasta itsestäsi, muista ihmisistä ja ympäristöstä. Näet elämäsi laajemmassa yhteydessä ja tunnet itse olevasi osa suurempaa kaikkeutta. Yksi tai useampi seuraavista periaatteista on sinulle erityisen tärkeä: panostaminen tuleviin sukupolviin, terveystietoisuus, luonnonläheisyys, aitous ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Uskot järjestykseen ja suunnitelmallisuuteen

Olet erittäin tervejärkinen jalat maassa -tyyppi. Todennäköisesti tärkeitä asioita elämässäsi ovat todellisuudentaju, perinteet, arvot, järkevyys ja/tai turvallisuus. Muut ihmiset uskovat, että kaaoksen avulla voidaan synnyttää tanssivia tähtiä. Sinä puolestasi uskot järjestyksen voimaan.

Et usko Jumalaan

Tämän oletkin jo varmasti tiennyt entuudestaan: et ole uskovaista tyyppiä. Rukoileminen ei ole sinun juttusi, etkä tiedä, miksi joku Jumala antaisi sinulle voimaa. Muut asiat elämässä ovat lähempänä sydäntäsi. Löydätkö ne tästä palautteesta? Vai olemmeko unohtaneet jotakin? Siinä tapauksessa kirjoita meille kommentti!
Tämä testi lainattu Sarilta
Piti muuten hyvin paikkansa 🤔

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti